min911

Manifestation i Anderstorp

Kategori: Allmänt

Häftigt, coolt, fränt mm. mm!
Trodde aldrig på den uppslutningen idag när manifestationen för Anderstorp Raceway gick av stapeln.
2 fulla led runt hela den 4025m långa banan, när jag 2h efter det börjat åkte hem var det fortfarande kö på väg in (bild nedan). Hur det känns ikväll när gnällkärringarna i Klo sätter sig framför TV:n kan man bara fundera på? Tror man fortfarande att dom flesta är emot banan och bara inte vill säga ifrån?? Nej, kanske det börjar gå upp ett ljus.
Kan inte för mitt liv fatta det, om man inte trivs i det området man bor i flyttar man väl? Ytterst sällan man lyckas ändra området så att det passar. Trams "if you ask me"....... Sist skrev dom i lokaltidningen att dom behöver tilläggs isolera 218 fastigheter i Törås för att dom ska kunna sova på nätterna om tillståndet utökas eller finns kvar. Hallå, hur många tävlingar har det varit på banan som kört nattetid de senaste 20 åren? Om jag minns rätt 3 tävlingar, har man så förbannat ont av dom så skulle jag nog sett till att åka iväg dessa 3 helger på 20år. Å andra sidan så är det ju bra att dessa gnälliga människor sällan tänker efter innan dom uttalar sig, i regel gör dom bara bort sig och sin sak ju fler gånger dom framträder. Tack alla som kom idag och visade vad ni tycker. Lite bilder nedan.........
KöerKöerSåg det ut så här på vägen till banan...
Liten film från ovan, ett plan cirkulerade en bra stund under dess att manifestationen höll på: http://www.youtube.com/watch?v=HYOclrxcZe0


Tomas

V.3 snart till ända.

Kategori: Vinter skruvande

Så var snart denna veckan också till ända, snart vår....;-)
Har väl gått ungefär enligt planen. Började med att montera fälgarna och det gör sig inte helt själv kan jag meddela, bara att polera de 152st. kromade skruvarna tog sin lilla tid. Nåväl, det blev rätt ok och det är ju det som är viktigast. Ja, sen blev det prisvärt också och det är inte heller alls oviktigt!
Resterande del av veckan har lagts på bakvagnen och montering av densamma. Har gjort 4st. stag till krängninghämmarna också samt att jag fått hem dom sista delarna från pulverlack.
Morgondagen kommer spenderas en del på Anderstorp Raceway och manifestationen där, ska bli intressant att se hur många vi blir.
Fälg utsida
Fälg insidaMer delarBakvagnBakbroms

Ha de,
Tomas

Lite bilder

Kategori: Vinter skruvande

Tänkte lägga ut lite bilder på vad som hänt/händer.
Väntar på lite delar från pulverlack också sen tror jag att jag har allt.
Fjäderställ framBälte/Båge/StolarRattDörrsida

Div. delar för monteringDäck

Nästa vecka är det hårdkörning som gäller!

Tomas

Hackad blogg!

Kategori: Vinter skruvande

Hej igen på er!
Tyvärr så var det någon som hade för lite att göra innan Jul tydligen för vederbörande lade ner tid på att hacka min blogg vilket gjort att jag inte haft tillgång till den förrän idag.
Nåja, har fått lite gjort i garaget under helgerna i alla fall.
Subaru driften är borta och främre fjäder ställ är klara, fått tillbaka fälgdelarna från lack, delar från gulkromatering också tillbaka. I och för sig så bytte jag så han fick en ny låda.......
Har lämnat en del grejer till pulverlack också sen när jag ändå var igång bak så lämnade jag alla länkarmar, bärarmar samt den tvärgående balken till glasblästring.
Har gått igenom fjäderställen bak och dom ligger klara att montera så snart resten är på plats.
Fixat till gallret på motor luckan så det ser ok ut.
Invändigt är den helt klar nu också, bur, bälte, dörrsidor, ny hatthylla och GT2 ratt på plats.
Vidare så är sista posten inhandlad, däck! Tyvärr så hade Camskills hunnit höja priserna men efter flitig mail kontakt så löste det sig bra, lite dyrare men inte så farligt.
Just det, blev ett köp på ett set nya krängare också. H&R 24/26mm ska nog bli great tror jag.
Nu är det bara att köra på, nu ska det inte hänga på att vänta på att andra ska få delar klara till mig.
Mao. inget att skylla på.......;-)

Tomas