min911

Roa sig i tjänsten

Kategori: Allmänt

Ja, just det! Jag roade mig med en annan sak för några veckor (19/2) sedan. Då jag var på kund besök i Holland med jobbets V70 diesel till fredag kväll och tänkte köra hem på lördagen så gjorde jag en lite utflykt när jag ändå bara hade 15 mil till målet. Nokian friktionsdäcken höll i lite dåligt tycker jag men jag fick till 10,16 BTG på det enda varvet jag åkte. Hade varit en kanon dag att stanna hela dagen egentligen, jag körde om en BMW 3-serie innan T13, det var den enda bil jag såg till på hela varvet! Tydligen blev det fint väder och 6-7 grader senare på dagen. Sen smakade ju öl/mat/vin lite bättre på Pisten än dom övernattningarna jag brukar göra i tjänsten…;-)


//Thomas
Ringen i feb.

Snart vår

Kategori: Allmänt

Som vanligt så det långt mellan uppdateringarna här!

Nåväl, det har inte hänt så jättemycket det varit annat som tagit upp min tid.
Nu är det i alla fall dags att få lite gjort, det är bara 6-7 veckor till bilen ska vara körklar.
Jag har gjort ett nytt växel länkage som jag blev mycket nöjd med, lite kopia på RS typen. Känslan i detta är grymt gott, blev betydligt bättre än det förra och då speciellt i sidled. Lägger upp lite bilder på designen.Annars så har jag gått igenom bromsoken och bytt packningar i dessa, något som var välbehövligt.Hoppas på att detta hjälper upp mina värme problem lite. Kommer även plocka bort bromsreduceringen till bakaxeln, precis som det är på RS:en. Tycker jag hade alldeles för låg bromsverkan bak förra året.

Hoppas att jag dom närmsta veckorna ska kunna bjuda på lite tätare nyhets flöde här…..

För övrigt så vill jag passa på att gratulera min kompis Robban som ÄNTLIGEN köpt 911.Det blev en silverfärgad 964C4, hoppas han kommer trivas med denna och att vi så småningom får se honom på lite banmöten. Tror inte han kommer göra bort sig där. 

Thomas